O Nama

Digital King je portfolio usluga za digitalni marketing i internetsko oglašavanje.

Digital King je brend usluga Hrvatskog Telekoma za digitalni marketing i internetsko oglašavanje sa širokim spektrom vrhunskih digitalnih adsales usluga. U portfelju usluga, osim oglašavanja na tportalu, najstarijem i najrelevantnijem hrvatskom news portalu, ističemo našu Google Ads uslugu koja nosi značku prvog Google Premier partnera u Hrvatskoj i najbolje agencije na tržištu prema akviziciji novih klijenata te potrošnji i efikasnosti kampanja.

Klijenti Digital Kinga imaju pristup potpunoj usluzi pozicioniranja na digitalnim kanalima koja obuhvaća:Visoka razina učinkovitosti i mjerljivost svake faze kampanje ključni su benefiti suradnje. Svakom klijentu osiguravamo rješenje krojeno po mjeri i strateški koncipiran marketinški pristup po modelu ključ u ruke.

Cilj i misija našeg tima vrhunskih digitalnih i marketinških stručnjaka su zadovoljni klijenti s izvrsnim rezultatima koji zajedno s nama kreiraju nove standarde u digitalnom oglašavanju

+

Zadovoljnih klijenata

+

Uspješnih kampanja


Naša ekspertizaKreativni i razvojni tim

Tim vrhunskih dizajnera i certificiranih stručnjaka za nove tehnologije u području razvoja online platformi.

Kvalitetna produkcija

Tim vrhunskih stručnjaka s iskustvom na različitim područjima digitalnog marketinga čini temelj naše ekspertize, garantira kvalitetu i donosi povjerenje.

Marketinški tim

Tim certificiranih marketinških stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u kreiranju i vođenju online kampanja.

Premium sadržaj

Digitalna platforma premium sadržaja na Tportalu namijenjena brendovima koji žele ispričati svoju priču i pronaći nove načine komuniciranja s javnošću

Napredno izvještavanje

Kampanje fokusirane na rezultate čiju uspješnost mjerimo kroz posebno razvijene metrike koje uvažavaju posebnosti digitalnog i content oglašavanja.

Novinarski tim

Novinarski i urednički tim PR stručnjaka s bogatim iskustvom u kreiranju sadržaja za content marketing.


Naši klijenti su naši partneri

Spremni za početak suradnje?

Kontakt

facebook linkedin